Showroom

Home > Showroom

BAXTER, GEEN MEUBEL DAT MEER NATUURLIJK RAFFINEMENT UITSTRAALT

Baxter staat voor puur, nobel en ambachtelijk. Hun buitengewoon respect voor de natuur blijkt uit hun keuze voor leder. Dit nobele en oer natuurlijke bronmateriaal heeft een eigen historiek, unieke curven en een onvervalst karakter. Een unieke inspiratie voor het designerscollectief, waarbij elk van de ontwerpers dezelfde taal van passie en verfijning spreekt. Omdat ze samen de kunst van het ontroeren beheersen, komen hun verschillende invalshoeken op magische wijze samen in één uitgepuurde collectie.

TUFTY-TIME '15, BY B&B ITALIA

Het lijkt alsof het gisteren was, maar tien jaar zijn al verstreken sinds de lancering van het Tufty-Time zitsysteem, geïnspireerd door de creativiteit van Patricia Urquiola. Tufty-Time '15 viert deze prestatie, met een nieuwe textielversie. Met hun grote vierkanten kick plooi patronen, geeft de stoffering een onmiskenbaar eigentijdse uitstraling.

RAY, BY B&B ITALIA

Ray, een modulaire zitbank geboren uit de kostbare convergentie van verhoudingen en volumes, typisch aan een ontwerp van Antonio Citterio. Ver van alle pogingen om ‘anders’ te zijn, is Ray een modulair systeem dat begint met lineaire elementen, Chaise longues, aansluitelementen en een bijhorende poef, die kunnen worden gebruikt om allerlei configuraties te vormen - zelfs in hoek- en schiereilandopstellingen. Een belangrijk kenmerk is de gegoten U-vormige voet die, samen met de zitkussens, bijdraagt tot het creëren van een beeld van Ray als comfortzetel.

Bekijk onze showroom virtueel maar aarzel geen seconde om hem ook in het echt te zien

DETAILS...

Kleine aanpassingen kunnen een groot effect hebben op uw interieur. Met een staanlamp, een goedgekozen plaid in uw zetel, een zacht tapijt of bijvoorbeeld een los tafeltje in een hoek, krijgt een ruimte meteen een andere uitstraling. Eén ingreep of detail kan uw bestaande interieur warmer, gezelliger en persoonlijker maken.

INTERPARETE, SYSTEM BY PORRO

Veelzijdig, intelligent, flexibel: System biedt in de woning en het kantoor oplossingen aan de behoeften, neigingen en levensstijl van de mensen. Met een grote verscheidenheid en superieure kwaliteit van afwerking. System is de ideale oplossing om op maat inrichting van projecten in te plannen, omdat het intelligent kan worden aangepast aan zeer diverse settingen: klassiek, verfijnd, informeel, elegant of traditioneel.

AVIO SOFA SYSTEM, BY KNOLL

Avio, ontworpen door Piero Lissoni, is het nieuwe, moderne en veelzijdige bank systeem, om elk type ruimte te herinterpreteren en er optimaal gebruik van te kunnen maken. Ideaal voor degenen die houden van een solide, elegant ontwerp en die een comfortabel, ontspannen levensstijl omarmen.

VERGADEREN...

De inrichting van ‘vergaderruimtes’ heeft meer invloed dan u denkt, connectiviteit, kabelmanagement, aangename inrichting, verlichting en akoestiek... het speelt allemaal mee. Deze aangename en inspirerende ruimte leent zich niet enkel voor een professionele vergadering, eveneens een diner, het geven van een borrel of gewoon in groep samen tv komen kijken, is even aantrekkelijk.

OUR LIVING OFFICE…

Is onze natuurlijke en gegeerde werkplek die een grotere verbinding, creativiteit, productiviteit tussen ons bevordert, en, uiteindelijk, meer welzijn en comfort voor iedereen.

Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom