Merken

&Tradition

Abstracta

Bij Abstracta hoef je niet te kiezen tussen een creatief landschap of een goeie soundscape. Zij zorgen voor een combinatie van beiden. Het resultaat? Een ruimte waarin je je laat inspireren om niet enkel met je ogen te aanschouwen, maar ook met je oren.

Alki

Alki, Baskisch voor stoel, werd opgericht met één doel: jobs creëren in een niet-geïndustrialiseerde regio. Samenwerken leek de belangrijkste factor om een regio te laten bloeien. Alki biedt tegenwoordig een combinatie van voorouderlijke traditie en moderne technologie, in een hedendaagse stijl.

Andrue World

Andreu World groeide en evolueerde in de overtuiging dat aandacht voor detail, uitmuntendheid en een stevig ontwerp de fundamentale gids zijn om zichzelf nooit uit het oog te verliezen en te blijven wie ze zijn, ook in de verre toekomst. Hun kernmateriaal is hout. Geen enkel ander materiaal is zo uniek, warm en nobel.

Arper

Arper - Art Nivo
Arper
Is een object zo elementair als een stoel of tafel nog steeds onderhevig aan innovatie? Kan er na eeuwen van ontwikkeling nog iets aan veranderd worden? Arper gelooft dat alvast wel. Een goed design is een combinatie van techniek, prijs, materiaal, functie, gebruik, smaak en duurzaamheid. Die verschillende aspecten, associaties en mogelijkheden moeten samenkomen in één simpele, enkelvoudige vorm. Nieuwe vormen creëren die fysiek en stilistisch veerkrachtig zijn, is hard werken, maar dat is het werk dat ze maar al te graag omarmen.

Artifort

Kunst en comfort. Zo simpel kan het zijn. Tijdloos design dat invloedrijk is. In huis, op kantoor of in de lobby. Iedereen die belang hecht aan vorm en functionaliteit vindt een stuk in hun collectie dat hun hart verovert.

B&B Italia

De uniekheid van B&B Italia ligt in een ongeëvenaarde mix van creativiteit, innovatie en industrieel potentieel. Het anticiperen van trends en een deskundige reactie op de evolutie van smaak en levensbehoeften resulteert in een collectie van hedendaagse designmeubels, waarvan de premium kwaliteitskenmerken een indrukwekkend hoofdstuk markeren in de geschiedenis van Italiaans design.

Baxter

Baxter staat voor puur, nobel en ambachtelijk. Hun buitengewoon respect voor de natuur blijkt uit hun keuze voor leder. Dit nobele en oernatuurlijke bronmateriaal heeft een eigen historiek, unieke curven en een onvervalst karakter. Een unieke inspiratie voor het designerscollectief, waarbij elk van de ontwerpers dezelfde taal van passie en verfijning spreekt. Omdat ze samen de kunst van het ontroeren beheersen, komen hun verschillende invalshoeken op magische wijze samen in één uitgepuurde collectie.

Bic carpets

B.I.C. Carpets biedt een persoonlijke service en levert een uitzonderlijke kwaliteit en flexibiliteit aan zijn klanten overal ter wereld. Hun tapijten vindt u op ambassades en luxejachten, in hotels, directiekantoren en de meest exclusieve residenties.

Billiani

Ergens thuishoren. In een bepaalde job, bij een gevoel of een ontwerp. Vanaf het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering: Italiaans, zorgzaam, uitmuntende uitvoering, vakmanschap, design en trouw blijven aan de lokale omgeving. Dat is Billiani.

Bisley

Bisley ontwerpt betrouwbare designmeubels voor elke werkomgeving. Hun succes is gebaseerd op sterke partnerships, de laatste productietechnologieën en de beste mensen. Hun uitgebreide aanbod aan meubels helpt mensen wereldwijd om comfortabel en effectief te functioneren, waar ze ook werken.

Buzzi Space

BuzziSpace streeft meedogenloos naar het verbeteren van de wereld door middel van design. Het begon allemaal met akoestiek. Gedreven door een ongelimiteerde passie voor het oplossen van moderne designuitdagingen, herdefinieert BuzziSpace voortdurend meubels om functioneler en leuker te zijn.

Carl Hansen

Carpet Sign

Carpet Sign is gespecialiseerd in het produceren van rijke tapijten waarbij structuur en kleur essentieel zijn. Elk tapijt heeft een unieke structuur, maat en kleur en is gemaakt om volledig te voldoen aan elke wens. Hun speciale collectie werd bereikt door het mixen van verschillende types garen en kleuren.

Casala

Cascando

Cassina

Cassina wordt wereldwijd geassocieerd met Italiaans design. Sinds 1927 zijn ze marktleider op het gebied van design en de productie van originele, hedendaagse meubelen. Echte eyecatchers in elke ruimte.

Crassevig

Hout bewerken, bewust zijn van zijn potentieel, en het transformeren in zetels die exact ontworpen lijken voor ons lichaam. Crassevig benadert design functioneel: eenvoudige en onmisbare vormen – gekarakteriseerd door een minimalistische stijl – waar je oog op valt door hun enorme bescheidenheid.

Emmemobili

Emmemobili ziet hout niet zomaar als een ruw materiaal: het is hun manier om een levensstijl uit te drukken die in harmonie is met de omgeving waarin we leven. Ze tonen het verschil aan tussen schijnbare kwaliteit en ware kwaliteit, waarbij dit laatste de inspiratie is voor hun output.

Enea

Enea is een Spaanse meubelproducent uit het Baskenland. Ze specialiseren zich in werkruimtes, woonruimtes en publieke plaatsen. Hun hechte band met de gemeenschap geeft hen de inspiratie om duurzame designs te creëren. Alles wat ze doen draait rond een overheersend gevoel van thuishoren.

Ethnicraft

Extremis

Maak nooit zomaar iets, tenzij het zowel noodzakelijk als functioneel is. En aarzel absoluut niet om het prachtig te maken. Design is menselijk. Het moet mensen dienen, hun problemen oplossen en hun levenskwaliteit verbeteren. Extremis, zeg nooit eenvoudigweg meubelen.

Fantoni

De Fantoni Groep is een internationale Italiaanse onderneming die haar reis aanving in 1882. Een traditie verdergezet binnen de familie. Ze produceren spaanplaat, MDF-platen, laminaat- en melaminepapier en zijn lead producent op de markt van kantoormeubels en geluidsabsorptiesystemen.

Fermob

Kleurrijke buitenmeubels en accessoires zijn hun handelsmerk. Fermob creëert innovatieve en praktische tuinmeubels die je wereld opfleuren met kleur. Hun aanbod varieert van traditionele metalen tuinsets tot loungesets naast het zwembad.

flos

 

Al 50 jaar lang, creëren ze lichtobjecten en werpen ze licht op generaties vol dromen. Voor hen is licht het basisingrediënt om nieuwe ideeën uit te drukken en onverkende emoties te belichten. Ze schrijven de toekomst, lezen het verleden en drukken het heden uit, in een continuüm van positieve uitdagingen en gedurfde keuzes die hun identiteit en imago hebben gevormd.

Four Design

Four Design ontwikkelt meubelconcepten voor huidige én toekomstige generaties. Hun meubels karakteriseren zich door buitengewoon functionalisme en een eenvoudig design.

FRITZ HANSEN

 

Republic of Fritz Hansen is een exclusief, internationaal designmerk. Hun tijdloze collectie verenigt wereldberoemde klassiekers met hedendaagse meubels, verlichting en accessoires.

GANDIA BLASCO

HAY

Hiller

Hiller heeft zich ontpopt tot een succesvolle interieurspecialist, door hun traditionele aanbod uit te breiden met nieuwe competentiegebieden zoals het design van gepersonaliseerde interieurconcepten door ontwikkeling, design, productie en distributie.

Howe

Howe volgt een pad van esthetische lijnen om tot een langdurige en milieuvriendelijke oplossing te komen, die sterk focust op functionaliteit.

ICF

ICF gelooft in design en onderzoek als echte bedrijfswaarden en niet zomaar formele feiten. Ze zijn ervan overtuigd dat creativiteit bereikt kan worden door constant aan elk detail te werken en door technische en productieproblemen op te lossen. Dit is de enige manier om een idee naar iets tastbaars om te zetten, in een object dat het uitvoeren van onze dagelijkse activiteiten vergemakkelijkt.

In-out-alu

Één prioriteit voor Fast: hun klanten altijd de hoogste kwaliteitsstandaard garanderen. Avant-garde technologie en design, in combinatie met competent craftsmanship zorgen voor een winnend recept.

Interstuhl

Al meer dan 50 jaar bouwt en ontwikkelt Interstuhl stoelen voor de werkomgeving en leveren zij inmiddels wereldwijd! Hun doel is met hoogwaardige zitoplossingen niet alleen de gezondheid en vitaliteit van de 'veelzitter' te beschermen, maar ook alles eraan te doen zodat men op een Interstuhl zonder spijt kan genieten. 'Enjoy Seating Performance' is niet alleen de slogan; het is de Interstuhl-belofte die ze al meer dan 30 miljoen keer zijn nagekomen.

JOV

Een JoV creatie dient niet enkel als decoratie, het is niet louter een opvulling van een ruimte. Het is een bewijs van smaak en karakter, een weerspiegeling van uzelf. JoV neemt uw tapijt heel persoonlijk; al uw wensen in een exclusief en uniek stuk. 100% kwaliteit, 100% uzelf.

Kartell

Kartell is wereldwijd één van dé symbolen van Italiaans design. Een succesverhaal dat zichzelf vertelt, door een ongelofelijke serie van producten – meubels, inrichting, verlichting, accessoires – die deel geworden zijn van het huiselijke landschap, en tot echte hedendaagse designiconen bekroond zijn.

Kasthall

Bij Kasthall gaat het over een visie transformeren in een realistisch design voor de vloer. Om een Kasthall-tapijt te creëren, zijn er verschillende ingrediënten nodig: hoge expertise en vakmanschap, de fijnste natuurlijke materialen ter wereld en uitstekende kennis van design. Elke stap en elk tapijt wordt begeleid door twee motivaties: perfectie en passie.

Knoll

Knoll is een verzameling van designgedreven merken en mensen, een samenwerking die inspirerende moderne interieurs tot stand brengt. Hoe mensen interageren met hun omgeving en hoe hun omgeving hun handelen beïnvloedt, circuleert continu in hun gedachtegang; om dat steeds te vertalen in hun design.

Kristalia

Kristalia staat voor moderne designmeubels en kwaliteit ‘made in Italy’. Tafels, stoelen en accessoires produceren ze niet enkel met een arendsoog voor esthetiek, maar ook vanuit een bewuste keuze voor herbruikbare materialen.

Kuschco

De core business van Kusch + Co is de productie van zitarrangementen op de Duitse en internationale markt. Hoogstaande designzitplaatsen, tafels en tafelconfiguraties gekarakteriseerd door de hoogste functionaliteit vinden hun plaats in ziekenhuizen, luchthavens, hotels…

Lamm

Sinds 1959 is LAMM wereldwijde producent van zitsystemen voor conferentiezalen, auditoria, universiteiten, bioscopen, theaters en gemeenschapsfaciliteiten. Ze staan ervoor bekend om altijd de meest geavanceerde en innovatieve oplossingen te gebruiken in hun design.

Lammhults

Het Zweedse Lammhults ontwikkelt en verkoopt meubels van internationaal design voor ondernemingen met hoge eisen op het vlak van kwaliteit en design. Ze werken met tijdloze designs om zo het productleven aanzienlijk te verlengen.

Lapalma

Lapalma’s mix van buitengewoon design en esthetische aantrekkingskracht resulteert in meubels met een sterke persoonlijkheid, waaraan menig internationaal befaamde designer zijn bijdrage heeft geleverd.

Limited Edition

In één oogopslag trekken de tapijten van Limited Edition de aandacht. En voelt u de liefde voor natuurlijke materialen, kleuren en texturen die erachter schuilt. Puur vakmanschap en intensief handwerk, maar ook eigenzinnig design. Ontdek een verrassend stukje België.

Linteloo

Lintex

Dankzij hun visie om communicatie te vereenvoudigen in het kantoor van vandaag en in educatieve omgevingen, hebben ze zich getransformeerd tot een van dé hoofdmerken in Europa op het vlak van beschrijfbare oppervlaktes.

Living Divani

LIVING DIVANI, PERFECT HARMONIEUZE VERHOUDINGEN EN EEN GEVOEL VAN SUBTIELE LUXE Dit zijn de onderscheidende kenmerken van Living Divani, het dynamische familiebedrijf dat bekend staat om zijn stofferingen. Gestart in de jaren zeventig, volgt het bedrijf een duidelijke weg, waarbij het het midden houdt tussen hedendaagse trends en toonaangevend design. Hierbij was de alliantie met Piero Lissoni een mijlpaal. Sinds 1988, in zijn dubbele rol als art director en designer, drukte hij zijn stempel en creëerde het merk : een mengeling van discretie en neutraliteit, lichtheid en dynamisme. Een evenwichtig design dat pure lijnen combineert met comfort , open voor internationale invloeden dankzij een permanente talentenjacht bij nieuwe generaties designers. Zo werkt Living Divani samen met ontwerpers als Arik Levy, Claesson Koivisto Rune, Francesco Rota, Harry&Camila, Junya Ishigami, Piergiorgio e Michele Cazzaniga, Nathan Yong, Victor Vasilev, Mario Ferrarini, Giopato & Coombes, Studio Juju, (a+b) dominoni, quaquaro, Victor Carrasco, David Lopez Quincoces, LucidiPevere, Marco Guazzini, Massimo Mariani, mist-o en Kaschkasch. Zij delen allen Living Divani’s bedrijfsstijl en design approach. Doorheen de jaren ontwikkelde Living Divani een uitgebreide en gevarieerd aanbod voor de gehele leefomgeving, steeds gekenmerkt door subtiele vormen en proporties. Voor het minimalistische, klassieke tot eclectische interieur vind je bij Living Divani zetels, stoelen, bedden, tafels, boekenkasten , karpetten en een outdoor collectie. Perfecte, harmonieuze proporties en een gevoel van onderschatte luxe zijn de karakteristieke kenmerken van Living Divani, het dynamische en levendige familiebedrijf dat van bekleding van meubels zijn handelsmerk heeft gemaakt.

Louis Poulsen

Bij Louis Poulsen heerst een voortdurende verbintenis om design te creëren dat licht vormgeeft. In nauwe samenwerking met designers, architecten en andere talenten, hebben ze zich bewezen als een van de internationale hoofdleveranciers van architecturale en decoratieve verlichting.

Lucepan

Luceplan ontstond met het idee om interieur- en exterieurverlichting te creëren en produceren en om de levenskwaliteit te verbeteren. Hiervoor is energiebesparing topprioriteit, die niet beperkt wordt tot het effectieve energieverbruik van de verlichting, maar wel reikt over de hele operatie: van materiaalkeuze bij het productieproces tot onderhoud van het afgewerkte product.

Magis

Design is een unieke manier van denken om zo nieuwe concepten te ontwikkelen, waarbij originaliteit, kwaliteit en esthetiek voorop staan. Het resultaat is designmeubels zoals sofa’s, tafels, buitenmeubels en accessoires.

Marelli

Giulio Marelli: meubels om in te leven en meubels die luxe ademen. Hun leefmeubilair varieert van een formele zithoek tot een casual leefruimte, hun Italiaanse luxemeubels zijn klassiek en tijdloos. Kortom: toegankelijk voor elke omgeving en stijl.

MAXALTO

 

Krachtige lijnen die moderniteit en traditie combineren. Een compleet gamma van “nieuw klassieke” meubelen die erbovenuit springen door hun excellent craftsmanship, dierbare materialen en geraffineerde details. Onmiskenbare tijdloze elegantie.

MDF

Het succes van MDF Italia is geworteld in hun vermogen om de hedendaagse cultuur te vertegenwoordigen, trends aan te voelen en erop te anticiperen, de moderne behoeften van wonen te begrijpen. Hun door design gedreven producten kunnen perfect interageren met verschillende culturen en gevoeligheden.

Mobitec

Mobitec heeft van de gestoffeerde stoel zijn stokpaardje gemaakt. Door een nauwe samenwerking met designers die hun collectie continu vernieuwen en de capaciteit om elk stuk met de gewenste stof, leersoort en afwerking te creëren, groeide het vertrouwen bij hun klanten aanzienlijk.

Moooi

Moooi heeft de wereld geïnspireerd en verleid met uitblinkende en innovatieve designs. Hun onverwachte visie creëert een inspirerende, magische atmosfeer die uw dagelijkse leven opheldert. Hun emblematische verlichting, meubels en accessoires overzien trends en laten door kleurrijke en patroonrijke interieuromgevingen mensen verliefd worden op hun thuis.

More

Bij More zorgen ze er dankzij hun passionele métier voor dat hun producten jaren – en zelfs decennia – bij hun eigenaars blijven. Ze zijn geïnspireerd door heldere ideeën, verrassende functies en het tijdloos design van moderne klassiekers. Een kamer domineren doen ze niet, ze laten ruimte vrij voor individuele configuratie.

More

Moroso

Moroso kijkt vooruit, deinst niet terug voor een uitdaging en is overtuigd van het voordeel van vakmanschap en maatwerk combineren met industriële verwerkingstechnieken om unieke producten te creëren. Ze putten inspiratie uit industrieel design, hedendaagse kunst en mode.

Muuto

Muuto zit diep geworteld in de Scandinavische designtraditie, gekarakteriseerd door esthetiek, functionaliteit, vakmanschap en een eerlijke expressie. Door zijn erfgoed uit te breiden met vooruitziende materialen, technieken en stoutmoedig creatief denken, is het hun ambitie om een nieuw perspectief te bieden op Scandinavisch design.

Nemo Cassina Lighting

Een van de wereldleiders op het vlak van verlichting streeft constant naar het creëren van innovatieve hypermoderne designs. Nemo representeert een ‘benchmark’ naam die terugkeert naar de roots van innovatie, wat Italiaans design altijd geïnspireerd heeft.

Offecct

Samen met designers en architecten van over de hele wereld, ontwikkelt Offecct meubilair met een duurzaam, functioneel en aantrekkelijk design voor moderne ontmoetingsplaatsen. Een oprecht lokale vakmanschapstraditie in combinatie met de laatste technologische vooruitgang.

Oluce

Oluce is het oudste Italiaanse verlichtingsbedrijf dat nog steeds actief is. Van sculpturaal expressionisme tot functioneel minimalisme, Oluce blijft de meest diverse, extreme semantische velden verkennen.

Paola Lenti

Bladeren door een Paola Lenti-catalogus is zoals het ontdekken van gebalanceerde en nieuwe designlandschappen waar tegenovergestelden complementair worden: verleden en heden, interieur en exterieur, traditie en technologie. Bij hen heerst een serene co-existentie van hout en metaal, modern en comfortabel en van handgemaakte bloementapijten en high-tech garen.

Pedrali

Pedrali is een Italiaans bedrijf dat hedendaagse meubels voor publieke ruimtes, kantoren en woningen produceert. Hun collectie is het resultaat van een voorzichtig en accuraat onderzoek gericht op het creëren van industriële designproducten met originele vormen gemaakt.

Poltrona

De identiteit van Poltrona Frau bestaat uit een mix van deskundig vakmanschap en onderzoek, duurzaamheid en co-design, passie en flair. Ze creëren tijdloze iconen, langverkopers en hedendaagse best-sellers, enkel met het fijnste Europese volnerfleer.

Poltronova

Het Centro Studi Poltronova werd opgestart in 2005 voor twee redenen: om belangrijke documenten te archiveren van het originele Poltronova Company en om enkele iconische meubels en verlichting beschikbaar te maken op de markt. Wat je zal vinden, is een reeks meesterwerken - producten die absoluut thuishoren binnen design.

Porada

Porro

Porro is een internationaal merk gekenmerkt door een intrinsiek vermogen om hout te selecteren, bewerken en interpreteren. Ze gebruiken dit oermateriaal op onverwachte manieren door geavanceerde technologieën te implementeren.

Renz

RENZ begrijpt mensen die hun werkplaats een persoonlijke touch willen geven. Ondernemers, besluitvormers en bestuursleden die de nood voor het extraordinaire appreciëren; voor praktische, weldoordachte vormen en functies; voor het esthetische van premium materialen.

Riva 1920

De combinatie van natuurlijke materialen – zoals hout, lijm, was en oliën – en ambachtelijke vaardigheden is wat Riva 1920 onderscheidt van al de rest. De natuurlijke imperfectie van barsten, knopen en veranderende kleuren zijn unieke karakteristieken, die niet verdoezeld maar net geaccentueerd worden. Het resultaat zijn unieke designstukken voor generaties.

Robberechts

Robberechts is een staalverwerkingsbedrijf gespecialiseerd in het design, produceren en marketen van kantoormeubilair en op bestelling gemaakte staalplaat producten.

Serax

Thonet

Tom Dixon

Tom Dixon is een Brits design- en productiebedrijf van verlichting en meubilair. Met een verbintenis aan innovatie en een missie om de Britse meubelindustie te doen heropleven, laat het merk zich inspireren door het unieke erfgoed van hun land.

Treku

Treku creëert woon-, eet- en slaapkamermeubilair dat de hedendaagse en traditionele trends samenbrengt met details die ons terugvoeren naar andere tijdperken.

Van Besouw

Van Besouw geeft elke ruimte het juiste karakter. Dat is onze missie, onze plicht: het creëren van verrassende producten en afgepaste kleurconcepten om elke ruimte de juiste uitstraling te geven.

Van Esch

Varaschin

Sinds 1969 wordt Varaschin gekenmerkt door de band tussen traditioneel vakmanschap en moderne esthetische oplossingen, een Venetiaanse leider in de buitenmeubelmarkt. Het weefsel, eens van riet, nu van synthetische materialen die meer geschikt zijn voor het buitenleven, was altijd de ziel van de Varaschin-productie. Naast de buitencollecties produceert Varaschin ook indoor producten. Elke productlijn heeft zijn eigen verhaal en identiteit, maar de herinterpretatie van het weefconcept is hun gemeenschappelijke deler. Aandacht voor detail, originaliteit en esthetische zorg zijn de kernkenmerken van Varaschin producten, die uniek, geavanceerd en elegant zijn. Hun visie op een unieke ruimte, zowel in de woning als daarbuiten, brengt meubels samen die de buitenwereld uitbreiden en verbinden met de binnenkant, in een evenwichtig spel tussen licht en comfort.

Verpan

Viccarbe

Viccarbe produceren ze hedendaags meubilair ontwikkeld door de meest prestigieuze internationale designers. Hun collectie is een wereldwijde referentie voor loungeruimtes. Hun polyvalente meubels kunnen toegewezen worden aan woningen, maar ook aan andere faciliteiten. Hun collectie is precies, ze produceren enkel datgene dat écht goed is.

Vondom

Walter Knoll

Walter Knoll creëert leefruimtes met meesterlijk vakmanschap, fijne materialen en langdurige allure. Hun meubilair vervult het verlangen naar levenskwaliteit. Het merk heeft zijn stempel gedrukt op de meubelgeschiedenis en heeft klassieke stukken en avant-garde iconen gecreëerd.

Wilkhahn

Wilkhahn staat voor design. Hun hoge kwaliteits kantoor- en dynamisch conferentiemeubilair zijn benchmarks in de industrie. Sommige van hun kantoorstoelen worden beschouwd als 's werelds beste.