Merken

Bic carpets

B.I.C. Carpets biedt een persoonlijke service en levert een uitzonderlijke kwaliteit en flexibiliteit aan zijn klanten overal ter wereld. Hun tapijten vindt u op ambassades en luxejachten, in hotels, directiekantoren en de meest exclusieve residenties.

Carpet Sign

Carpet Sign is gespecialiseerd in het produceren van rijke tapijten waarbij structuur en kleur essentieel zijn. Elk tapijt heeft een unieke structuur, maat en kleur en is gemaakt om volledig te voldoen aan elke wens. Hun speciale collectie werd bereikt door het mixen van verschillende types garen en kleuren.

JOV

Een JoV creatie dient niet enkel als decoratie, het is niet louter een opvulling van een ruimte. Het is een bewijs van smaak en karakter, een weerspiegeling van uzelf. JoV neemt uw tapijt heel persoonlijk; al uw wensen in een exclusief en uniek stuk. 100% kwaliteit, 100% uzelf.

Limited Edition

In één oogopslag trekken de tapijten van Limited Edition de aandacht. En voelt u de liefde voor natuurlijke materialen, kleuren en texturen die erachter schuilt. Puur vakmanschap en intensief handwerk, maar ook eigenzinnig design. Ontdek een verrassend stukje België.

Van Besouw

Van Besouw geeft elke ruimte het juiste karakter. Dat is onze missie, onze plicht: het creëren van verrassende producten en afgepaste kleurconcepten om elke ruimte de juiste uitstraling te geven.