Merken

Louis Poulsen

Bij Louis Poulsen heerst een voortdurende verbintenis om design te creëren dat licht vormgeeft. In nauwe samenwerking met designers, architecten en andere talenten, hebben ze zich bewezen als een van de internationale hoofdleveranciers van architecturale en decoratieve verlichting.

Lucepan

Luceplan ontstond met het idee om interieur- en exterieurverlichting te creëren en produceren en om de levenskwaliteit te verbeteren. Hiervoor is energiebesparing topprioriteit, die niet beperkt wordt tot het effectieve energieverbruik van de verlichting, maar wel reikt over de hele operatie: van materiaalkeuze bij het productieproces tot onderhoud van het afgewerkte product.

Nemo Cassina Lighting

Een van de wereldleiders op het vlak van verlichting streeft constant naar het creëren van innovatieve hypermoderne designs. Nemo representeert een ‘benchmark’ naam die terugkeert naar de roots van innovatie, wat Italiaans design altijd geïnspireerd heeft.

Oluce

Oluce is het oudste Italiaanse verlichtingsbedrijf dat nog steeds actief is. Van sculpturaal expressionisme tot functioneel minimalisme, Oluce blijft de meest diverse, extreme semantische velden verkennen.

flos

 

Al 50 jaar lang, creëren ze lichtobjecten en werpen ze licht op generaties vol dromen. Voor hen is licht het basisingrediënt om nieuwe ideeën uit te drukken en onverkende emoties te belichten. Ze schrijven de toekomst, lezen het verleden en drukken het heden uit, in een continuüm van positieve uitdagingen en gedurfde keuzes die hun identiteit en imago hebben gevormd.