Project: assar architects

Auteur 2

Art Nivo heeft recentelijk bijgedragen aan de inrichting van het voormalige fabrieksgebouw van Confiserie Roodthooft, waar ooit de bekende koffiesnoepjes werden geproduceerd. Dit historische pand is getransformeerd tot de nieuwe Antwerpse thuisbasis van assar architects.

Bekijk het volledige project in ons portfolio →

Assar architects benaderde Art Nivo om het kantoormeubilair en de cafetariameubelen te leveren voor hun nieuwe werkruimte. Het doel was om een breed scala aan werkplekken en profielen te creëren die voldoen aan de specifieke behoeften van hun team. Art Nivo vond de perfecte oplossing in het HAY New Order systeem, een veelzijdig en uniform systeem dat verschillende opstellingen, accessoires en kleuren biedt. Deze keuze stelde hen in staat om de werkplekken op een consistente en harmonieuze wijze in te vullen.

Het interieurontwerp van het gebouw respecteert de industriële charme van de ruimte door de oude groene fabrieksramen en ruwe bakstenen muren te behouden. Deze elementen werden aangevuld met warmgrijze componenten uit de HAY New Order collectie, wat een neutrale maar waardevolle toevoeging bleek te zijn. De gestoffeerde akoestische wanden, eveneens door Art Nivo geleverd, zorgen voor een aangenaam akoestisch comfort en voegen een zachte textuur toe aan de robuuste, industriële ruimte.

De lunchruimte, ingericht in een gezellige caféstijl, biedt een plek voor spontane ontmoetingen en versterkt het gevoel van saamhorigheid onder de medewerkers. Hier kunnen zij ontspannen, het weekend inluiden, de drukte vermijden en het familiegevoel behouden.

De bijdrage van Art Nivo aan de inrichting van het voormalige fabrieksgebouw naar een moderne werkruimte voor assar architects toont de toewijding aan kwaliteit en innovatie in interieurinrichting. Met dit project dragen we bij aan het creëren van een inspirerende werkplek die de creativiteit en samenwerking onder de medewerkers stimuleert.

Categorie:

Mis geen artikel. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.