Tijdens de Gentse Feesten zet Art Nivo vijf kunstenaars in de spotlight

Auteur 3

Art Nivo viert de Gentse Feesten met een bijzondere ode aan kunst en de stad Gent in samenwerking met ONE van Kurt De Munter. In het kader van deze feestelijke periode brengen we vijf getalenteerde kunstenaars onder de aandacht, elk met een unieke band met onze geliefde stad. Deze selectie weerspiegelt de diversiteit en creativiteit die Gent en haar kunstscene zo bijzonder maken.

Gedurende de Gentse Feesten, een periode waarin de stad bruist van cultuur en leven, presenteren wij met trots werken van deze vijf kunstenaars. Hun kunstwerken zijn niet alleen een weerspiegeling van hun persoonlijke visie en talent, maar ook van de rijke artistieke tradities van Gent. Deze kunstenaars, met hun uiteenlopende stijlen en disciplines, belichamen de spirit van innovatie en passie die Art Nivo hoog in het vaandel draagt:

Wij nodigen u uit tot eind augustus om deze kunstwerken te komen bewonderen en te ervaren hoe zij een dialoog aangaan met de historische en hedendaagse context van Gent. Laten we samen de schoonheid van kunst en de magie van Gent vieren. Bezoek ons tijdens de Gentse Feesten en laat u inspireren door de creatieve energie die deze vijf kunstenaars naar voren brengen.

Art Nivo, waar kunst en Gent samenkomen.

Onze showroom blijft open tijdens juli en augustus. 

Categorie:

Mis geen artikel. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.